Sweaters borduren
T-shirts met borduring - T-shirts borduren? Shirtskoning.nl garandeert u de laagste prijs garantie.

Welke shirts kunnen wij u aanbieden.
 

Unisex t-shirts borduren Unisex t-shirts borduren

Voor langdurig gebruik, deze unisex shirts zijn van zeer goed kwaliteit en in veel kleuren leverbaar, tevens zeer goed te laten borduren.  
 

Heren t-shirts borduren Heren t-shirts borduren

Voor heren is er een mooi heren t-shirts om te laten borduren, ook dit v-hals t-shirt is in veel kleuren leverbaar
 

Dames t-shirts borduren Dames t-shirts borduren

Een mooi assortiment te borduren duurzame dames t-shirts in veel kleuren leverbaar met vrouwelijke pasvormen. Van slim tot regular fit. 

Kinder t-shirts borduren Kinder t-shirts borduren

Onze kinder t-shirts zijn in div kleurer leverbaar. Voor iedere schooldag, excursie of sportevenement maken wij kinder t-shirts met borduring naar wens!

Organic t-shirts borduren Organic t-shirts borduren

Met de aanschaf van Fair trade t-shirts ( organic t-shirts ) stimuleert u een eerlijke internationale handel. Daarom borduren wij voor u deze gecerticifeerde organic t-shirts, vervaardigd van 100% biologisch katoen  in div kleuren leverbaar
 

Heren v-hals t-shirts borduren Heren v-hals t-shirts borduren

Voor heren is er een duurzame heren v-hals t-shirts om te laten borduren, in div kleuren leverbaar

Dames v-hals t-shirts borduren Dames v-hals t-shirts borduren

Voor dames is er een mooie dames v-hals t-shirts om te laten borduren, in div kleuren leverbaar
 

T shirts borduren door een professioneel bedrijf? 

T shirts borduren door een professioneel bedrijf? Dat kan, dan bent u bij de shirtkoning aan het juiste adres! Zo kunt u bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld zelf een leuk aantal t shirts wil borduren. Maar wij leveren ook veel geborduurde t-shirts voor bedrijven, verenigingen, evenementen, scholen , sportdagen en nog veel meer, en dat allemaal met een snelle levertijd. Hierin zijn wij erg flexibel zo kunt u bij ons vandaag t shirts borduren en deze binnen 10 werkdagen al in huis hebben. Wilt u uw shirts nog eerder ontvangen? Dat is ook geen probleem want u kunt uw geborduurde t-shirts bestellen met een spoedlevering zonder extra kosten maar hiervoor kun u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers. 
 

Waarom t shirts borduren? 

Er zijn verschillende redenen om shirts te borduren zo wil de één juist meer naamsbekendheid opbouwen voor hun bedrijf of vereniging, en de ander laat shirts borduren voor bijvoorbeeld een familiedag zodat iedereen met een leuk aandenken naar huis kan gaan, en weer een ander wil juist dat iedereen er mooi bijloopt tijdens een sportevenement of festival. Vaak zijn er ook bedrijven die een team willen sponsoren door middel van geborduurde t-shirts met hun bedrijfslogo en hopen zo hun naamsbekendheid te vergroten, denk hierbij aan een voetbalteams, volleybalteams, tennisteam en andere sportteams. Wat is er nou mooier om mensen te zien rondlopen in t shirts geborduurd met uw logo. 

T shirts lenen zich erg goed voor het opbouwen van naamsbekendheid zo kan het t shirt op verschillende plekken geborduurd worden met uw logo of afbeelding. Veel voorkomende plekken om uw logo op het t shirt te borduren zijn: de linker of rechter borst, de afmeting van het logo is hier meestal 8 tot 10 cm ook wordt hier vaak het beeldmerk op de t shirts geborduurd. Een andere plek is de rug borduring deze borduring is vaak een stuk groter en wordt vaak in combinatie met de linker of rechter borst geborduurd, ook komt de mouw borduring vaak voor dit is meestal een erg kleine opdruk veel mensen vermelden hier hun bedrijfsnaam. En natuurlijk kunt u ook de voorkant van de t-shirts borduren met een groot logo of afbeelding. Al deze mogelijkheden kunt u met het shirtkoning  team overleggen. Zo kunnen we samen een mooi t shirt borduren! 

Dus twijfel niet langer en laat t shirts bij ons borduren! Hoe groter uw oplage hoe goedkoper de geborduurde  t shirts worden maar ook kleine oplages kunnen wij erg scherp aanbieden. Mocht u ergens een scherpere prijs ontvangen neem dan gerust contact met ons op, want wij hanteren altijd de laagste prijs garantie! Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte voor t shirts borduren aan.